Smartlog v3 » Håber det bedste - forventer det værste » Store bagedag blev det ikke
Opret egen blog | Næste blog »

Håber det bedste - forventer det værste

Endeløs strøm af udgydelser over det ene og det andet

Store bagedag blev det ikke

19. Oct 2008 17:48, Aristoteles

Til gengæld oprandt Store Pandekagedag - som var aldeles spontan og slet ikke følger kalenderen. Derfor kan man gøre det, fuldstændig som det passer ind i kalenderen, og det er jo rart nok. Det er sådan noget jeg gør med mellemrum. Og sjovt nok er det altid populært hos gæsterne.

Det var jo næsten lige før jeg ikke kunne nå at få det passet ind, men jeg tænkte jo, det ville passe så fint som en sidste krusedulle på efterårsferien. Rigtig hyggeligt var det ihvertfald, jeg bad mine forældre og mr. Big om at komme og hjælpe os med at spise den kæmpe vognladning pandekager, jeg lavede - desværre kunne min far ikke - men vi andre hyggede gennem. Og jeg må ærligt talt sige, det er synd, man ikke gør det noget tiere. Det er igen det med kalenderen. Det siger min veninde, S., også. Vi har ganske enkelt ikke mere tid end vi har.

Det har været en skøøøn ferieuge, hvor vi har lavet lige præcis ingenting, netop det man skal i en ferie. Slappet af. Spillet. Shoppet. Hygget i sofaen med bøger og snak. Været i biffen og se Wall-E, som ungerne var vilde med. Den var da også meget sød... sådan når man har glemt, hvor meget man kedede sig de sidste 20 minutter. Altså af filmen. Bagefter gik vi nemlig på mit og mr. Big's favorit-durumrulle-spisested. Og ungerne var glade i låget og hoppede og dansede. Så det var vist en succes. Og så har vi været på besøg hos S. en hel dag næsten - og det var også enormt hyggeligt. Det er nu ret fedt, at S. og jeg bor i samme by, det er nemt og mainstream.

Min mor og jeg slæbte også ungerne en tur ud til sådan noget center-gennemløb med efterårsferiebillet. Og vi havde kun en time, så der blev nøje udvalgt, hvilke ting vi gad gå efter. Fribiletten til Vestbad røg i skraldespanden... nu er der jo ret langt til Vestbad herfra, hehe.

Kalender

« July 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Tags

Arkiv

Relaterede