Smartlog v3 » Håber det bedste - forventer det værste » Skal jeg virkelig igang med julekort?
Opret egen blog | Næste blog »

Håber det bedste - forventer det værste

Endeløs strøm af udgydelser over det ene og det andet

Skal jeg virkelig igang med julekort?

15. Dec 2008 13:35, Aristoteles

Det er også i denne tid, man finder julekortene frem - og man er åbenbart ikke mig. Ikke lige pt. Jeg er rigtig flov, men jeg indrømmer til gengæld åbent, at jeg ikke kan tage mig sammen. Det er slet ikke til at overskue, for jeg skal jo også lige ud og købe de sidste gaver, jeg skal holde semi-jul med mine børn og mr. Big plus anden familie. Og for at det ikke skal være løgn, er jeg nok snart fattig som en kirkerotte.

Det skete i fredags, at jeg midt i aftensmåltidet med stor undren kunne fremdrage en kæmpeflis af min kindtand. "For fanden i panden da.." var min første tanke. "Det her sker bare ikke for mig. Helt ærligt. Det er kun yndlingskollegaen, der er så uheldig!".

Desværre måtte jeg erkende, at det altså VAR sket. Begge ungerne kiggede interesseret ind i mors gab og konstaterede, at det sagomel.. var en kæmpeflis, der var røget af. Det eneste jeg kunne tænke på var, hvor meget det mon koster, at få lavet sådan en fætter. Jeg vil ikke tænke på det. Nuvel, jeg opgav tandlægevagten, da jeg hørte, det kostede 1200 bare at komme til "eftersyn" samme aften plus selvfølgelig det lappearbejde - andet er det nemlig ikke - den ukendte tandlæge vil udføre. Tanden gjorde desuden - heldigvis - ikke ondt, så jeg valgte at vente til i dag. Men kæft, det er en effektiv slankekur. Der er røget 2 kg.. eller også er det fordi jeg ikke har vejet mig i et par uger.. men det er fint nok at være under det antal kilo +/- 2, der er min personlige smertegrænse. Til interesserede kan jeg oplyse, vi taler om max 56 kg som smertegrænse.

Nu sidder jeg så her totalt gennembedøvet og glæder mig som en fattig kirkerotte til at sætte bisserne i min clementin.. suk.. når kinden er normal igen.. suk.

Kommentarer

 1. Esther
  15. Dec 2008 16:12
  1

  Hm, mens du sidder der og venter kunne du vel bruge tiden på at skrive et sølle julekort.......til miiiiiiiiiiiiiig! *GGGG*


  Rigtig god bedring - tandpine er ikke sjovt.

  Knus

 2. Hende selv
  16. Dec 2008 11:18
  2

  Jeg skal nok få skrevet julekort.. før eller siden, mest sandsynligt "siden" :-) Hihi.. nej nu skal jeg jo bare være mig selv det meste af denne uge, fordi jeg har så meget at lave inden lørdag :-) Nej uf.. tandpine er bare noget skidt.. som jeg ikke ønsker for.. mine venner (ville godt ønske det for min værste fjende.. det er jo trods alt uskyldigt, hehe)

Kalender

« July 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Tags

Arkiv