Smartlog v3 » Håber det bedste - forventer det værste » Så er det i morgen
Opret egen blog | Næste blog »

Håber det bedste - forventer det værste

Endeløs strøm af udgydelser over det ene og det andet

Så er det i morgen

19. Oct 2008 22:46, Aristoteles

Ja det er om ikke så forfærdelig længe, at mit indre ur vækker mig - efter at det har taget tilløb et par gange henover natten, hvor jeg akavet kigger mig omkring efter et ur... bare nu klokken ikke er seks.. bare ikke den er.. åh nej og hu hej vilde heste.

Det er i morgen, heldigvis.. først i morgen, men nu er det jo snart sengetid - også for mig. Ungerne har ikke været specielt glade for, at det nu var slut på den dejligste ferieuge. "Moar.. hvornår har vi ferie igen??" lød det henover tomatsuppen, der udgjorde vores aftensmad. Den er eklatant lækker - og nem, og ungerne voldæder den. Mindste dog med et ordentligt skvæt friskrevet emmenthalerost og cremefraiche - ligesom moarr, ikke. Men det smager totalt godt, gør det.

Jeg har fået strikket to rapporter på mit nye halstørklæde, og jeg er begyndt at glæde mig til det er færdigt. Så jeg kan komme i gang med sokkerne til ungerne - gid jeg kunne finde ud af det med hælene. Sikke noget. Måske jeg bare skulle prøvestrikke en miniaturesok for at prøve det med hæle, før jeg går i gang med det seriøse strikkeri. Mærkeligt, jeg har ingen problemer med snoninger, kugler og mønstre.. men er det hæle.. så går jeg totalt i baglås, åbenbart. Det er noget svineri, altså.

Uh, nu fik jeg igen den her rædsomme "det er snart mandag.. det er snart mandag" fornemmelse igen. Æv æv, jeg gider ikke. Og jeg ved jo godt, at når jeg først sidder oppe på arbejdet, så er jeg meget godt tilfreds. Og jeg skal bare ikke tænke på at tirsdag og torsdag er kursusdage, det skal nok blive spændende, siger jeg til mig selv. Måske tror jeg pludselig på det. Uf, jeg kunne vel nok godt bruge et par ugers ferie mere... men det bliver bare for dyrt. Og jeg glemte da helt at sige - vi også har været i Tivoli, det var noget af en udskrivning. Og det var også helt okay, men SÅ godt syntes vi ikke, det var, trods alt. Det sjoveste var vist nok togturene frem og tilbage, men sådan er det jo med børn... og hende moderen...

Kalender

« July 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Tags

Arkiv