Smartlog v3 » Håber det bedste - forventer det værste » Og stolt slæbte jeg den hjem
Opret egen blog | Næste blog »

Håber det bedste - forventer det værste

Endeløs strøm af udgydelser over det ene og det andet

Og stolt slæbte jeg den hjem

19. Nov 2008 17:21, Aristoteles

Herligt, det er en af de der dage, man bare synes er knippelgode! Og jeg mener det virkelig, også selv om jeg mødte ind i firmaet allerede lidt over seks i morges. Og det var ikke engang fordi jeg var nødt til det. Eller jo, det var jeg, men det er jo fordi jeg sparer op hver anden uge, så jeg kan gå lidt tidligere, når jeg har brug for det.

Det er også rart nok, at man sidder dér mutters alene og kan arbejde i fred og ro, mens kollegaerne møder ind. Desværre var kollega N hjemme med barn syg, og i morgen og fredag er han på kursus. Æv. Men så kommer kollega K, og han skal hjælpe mig med noget offload, så det er fint nok.

Nå men.. det var jo alletiders dag, for i går havde jeg snakket med kollega H. om julegaver. Det nærmer sig jo, det kan selv jeg ikke fortrænge. Og det der med julegaver, uh somme tider er det sådan noget lidt panikagtigt semijulefnidder "Hvad skal jeg dog finde på til de små bæster?". Yndlingskollegaen og jeg snakkede om det i går. Han har jo også en lille datter, som er jævnaldrende med min - og så var det jo, jeg kunne traktere ham med gode forslag til gaver, efter snakken med kollega H. Og så kom både yndlingskollegaen og jeg mærkeligt nok i ret opløftet stemning. Ren jubel over, at vi nu vidste, hvad de to små tøser skulle have, min og så hans. Og jeg er sikker på, at d. 24. december er der to småtøser, der bliver vildt, vildt begejstrede. Ligesom min blev her i sidste uge, da hun pakkede fødselsdagsgaven op fra mr. Big og jeg.

Og så var det jo, jeg  glad kom hjem med den store gavepose, gud hvor er den dog fed. Stor og fristende. Hm.. jeg burde virkelig... tømme postkassen, og whoa.. så var der sørme pakke til mig. En fed, fed, fed, fed julefrokostkjole, jeg har bestilt på Nellys.com. "Den skal du da nok ikke have på!" kommer det nok fra mr. Big. "Ikke uden en sæk udover!" vil han sikkert mene. Men for katten, hvor er den dog flot. Og rød. Sådan rigtig rød, i den dér farve, der bare gør én så glad. Dén glæder jeg mig til at flashe. Og jeg kan næsten love det nu - jeg bruger ikke det dejlige strikkede halstørklæde som accessoire.. selv om det er blevet det mest lækre og bløde, varme halstørklæde. Faktisk er det så dejligt, at ældsteveninden straks elskede det så meget, at jeg førend jeg nåede at tælle til to, hørte mig selv sige "Jamen.. hvis du gerne vil have sådan et, så må du selv strikke det så strikker jeg gerne et til dig. Du skal bare vælge farve, så går jeg i gang!".

Det er skønt, når andre gerne vil have noget strik, jeg har lavet - og det er endnu mere skønt at kunne glæde ældsteveninden - for hun er altså bare superdejlig!

Kalender

« July 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Tags

Arkiv