Smartlog v3 » Håber det bedste - forventer det værste » Og nu ser øjet igen
Opret egen blog | Næste blog »

Håber det bedste - forventer det værste

Endeløs strøm af udgydelser over det ene og det andet

Og nu ser øjet igen

11. Oct 2008 16:49, Aristoteles

Når man er sådan helt oppe at køre, er det ikke altid lige til at se skoven for bare træer - slet ikke når man ikke har mulighed for at komme ned på fødderne igen. Det ser dog ud til, at jeg er ved at lande på fødderne igen som katten med de ni liv.

Det er en rigtig slapper-af-feder lørdag. Mr. Big og jeg har erkendt, at vi begge to befinder os i en osteklokke for to personer, og nu nyder vi det bare overmåde. Vi har været på den lørdagslige (eller hvad kalder man det, hehe) indkøbstur - hvor vi har guffet os dejligt mætte i en lækker durumrulle med masser af hot chili - og shoppet gennem. Vi ville bage rugbrød, så der blev købt gær - men nu gider vi ikke det alligevel. Mr. Big spenderede lidt i TP music, så i stedet har vi ligget og fedet os med slik og film. Faktisk lige hvad vi trænger til, bare en gang imellem.

Jeg fandt jo også noget. Og denne gang var der ikke kun tale om tøj. Der var lige et par fede højtaljede jeans med knapper hele vejen op - uden på. Og så var der den fine kjole fra Hø&Møg, med et par knaldrøde leggings til. Mr. Big synes, det er ret heftigt. Det er det vist også. Og så var det vi fandt garnpusheren. Altså ikke en frisør, men sådan en forretning, der forhandler strikkegarn. Orv hvor gik jeg amok. Der er købt garn ind til et vinterforbrug - foreløbig. Der skal strikkes sokker til rollingerne - og et tørklæde eller to til undertegnede. Mr. Big? Går sandsynligvis ikke i hjemmestrik, så der ligger ingen forslag dér.

Nu glæder jeg mig bare over, at mit øje er kommet i orden igen, selv om jeg har det som om jeg er på stoffer. Ikke at jeg ved, hvordan det føles, men alligevel - altså jeg er ret sikker på, at det ikke er noget, jeg kommer til at dyrke. Der vil sikkert gå nogen dage, førend alle hormonerne, jeg er pumpet med, forsvinder ud af kroppen - og så er det goddag og velkommen hjem igen. Det bliver dejligt.

Kalender

« July 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Tags

Arkiv

Relaterede