Smartlog v3 » Håber det bedste - forventer det værste » Og det har allerede været jul
Opret egen blog | Næste blog »

Håber det bedste - forventer det værste

Endeløs strøm af udgydelser over det ene og det andet

Og det har allerede været jul

22. Dec 2008 09:15, Aristoteles

Her forleden, nærmere bestemt lørdag aften, tror jeg, at der er to, der har fået en alletiders oplevelse. Det ér altså dejligt, at være årsag til andres glæde. Vi havde nemlig fundet på at holde juleaften.. sådan lidt i god tid.

Det var alletiders aften - og jeg ville lyve, hvis jeg sagde, jeg ikke også selv var påvirket, for det blev virkelig jul for en aften. Og det var skønt at se de glade unger, der bare var så frygteligt spændte på aftenen. Vi råhyggede hele dagen og så stort på frokost og andre ting, man "plejer" at gøre. Og for en gangs skyld ingen sure miner fra øglerne over at vi lige skulle på kort raid i Brutto, for lige at hjemtage de sidste manglende ingredienser til aftenens middag. Så spændte var de...

Middagen bestod af medister med min moars pandesauce (der smager så englene synger.. og hun har lovet at lære mig at lave den! Jubi!!!) og så en bunke kogte kartofler. Rødbeder og forskellige slags sennep var også at finde på bordet. Og vi rundede af med risalamande - og ja, der var mandelgaver til alle. For første gang i rigtig mange år var det mig, der fik mandelgaven. Et dejligt glas pesto, så nu er bunden lagt til en af de gode sandwiches, jeg tidligere har skrevet om.

Bagefter dansede vi om juletræet og sang julesange. Knægten havde lavet om på "Et barn er født i Betlehem", og jeg vil SLET ikke skrive det her, da det var absolut anstødende for juleglade sjæle. Selv mormoderen frabad sig at høre mere, da han frydefuldt med øjnene fyldt med spilopper havde sunget første linie.. men lad os bare sige, at det var noget med Helvedets kongesøn... Så blev der pakket gaver op, og jeg fik bare sådan nogen fine ting af øglerne. Heldigvis blev de også mere end lykkelige for deres gaver, og det var et sandt orgie i gaver... men de fortjente det også. Efter kaffen forsvandt mine forældre, ungerne kom i seng - og mr. Big og jeg ønskede hinanden glædelig jul endnu en gang, på vores helt egen måde.

Søndag var som alle andre 1. juledage, enormt mærkelig - fordi "gassen er gået af ballonen, den ballon man har fyldt mere og mere gennem hele december.. og pludselig er den væk.. så er der ikke mere kaffe på kanden, så at sige". Men vi hyggede os og guffede risalamande til frokost, jojo det skal ikke være så kedeligt alt sammen. Og min mor havde gemt en julehistorie jeg skrev for fem år siden.. og tænk, ungerne ELSKER den. Jubi, så var moderen jo glad, endnu en gang. Nu har jeg sagt på gensyn til øglerne, vi ses igen på søndag eller mandag. Oj, det bliver en lang jul!

Og glædelig jul til alle jer, derude :)

Kommentarer

 1. Esther
  22. Dec 2008 11:40
  1

  Også glædelig jul til dig, søde Anja.
  Vi holder jul i morgen, så vi kan holde den sammen med nevøen/barnebarnet.

  Forøvrigt tak for kortet :o)

 2. Mette
  23. Dec 2008 18:46
  2

  Også en glædelig jul til dig!

 3. Pia
  24. Dec 2008 02:40
  3

  Må også du have nogle skønne juledage, selv om den bedste oplevelse allerede har været:)

Kalender

« July 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Tags

Arkiv