Smartlog v3 » Håber det bedste - forventer det værste » Nogen gange er det stygt
Opret egen blog | Næste blog »

Håber det bedste - forventer det værste

Endeløs strøm af udgydelser over det ene og det andet

Nogen gange er det stygt

9. Oct 2008 06:38, Aristoteles

Det er faktisk alt for tidligt til at sidde og skrive - og jeg er - så vidt jeg kan se ud af mine foregående indlæg - i gang med at skrive journal. Men.. helt ærligt. Det er jo ikke kun fordi, det er det eneste, der foregår pt. Det kan det da ikke være?

En ting er ihvertfald sikker. Fra i mandags føles det som om jeg er en slags brik i mit eget liv, som styres af tilfældighedernes spil. Opdagede, at jeg ofte kommer til at tænke "Hvis bare det øje var i orden, så ville jeg....". Hvad er det lige, jeg ikke kan. Nå ja bortset fra at gå på arbejde, fordi det er mig umuligt at koncentrere mig om flere ting på en gang, der sker på skærmen. Det er ikke fedt. Heldigvis er Chefen enormt sød og forstående - altså jeg er overbevist om, at der er en grund til, at jeg fik det arbejde. Sådan forstået, at jeg der ellers nemt kommer til at fare rundt som en flue i en flaske, er ved at lære - at "det haster ikke mere end det jawer". Kollegaerne tager tingene en af gangen, og det er særdeles behageligt at være en del af.

Jeg har fået solgt lidt på Trendsales, men for første gang nogensinde har jeg været nødt til at sætte kryds i rubrikken "Sælger oplyser, at varen afsendes inden 4-7 dage". Jeg hader at være nødt til det. Men jeg hader endnu mere ikke at være herre over min egen tid. Selv synes jeg, det er irriterende, hvis det er mig, der er køber - og jeg kan se i salgsaftalen, at sælger sender inden for 4-7 dage. Indrømmet, jeg er som et lille barn juleaften, der næsten ikke kan vente med at se, hvad det egentlig er, jeg har fået scoret i en handel.

Shopping er der ikke blevet meget af, kun et par Malene Birger booties, leveret i en smuk, smuk sort fløjlspose påtrykt By Malene Birger, Copenhagen. Det er virkelig meget fint. Ærligt talt har jeg ikke lyst til at shoppe, og det er altså øjets skyld. Helt sikkert. I går stod jeg med næsen nede i garnkassen i Netto på jagt efter noget strømpegarn. Jeg prøver jo at lære at strikke sokker, men jeg kan ved gud ikke hitte ud af det der med at lave hælen. Hvor krampylisk.

Det lykkedes at finde to ens garnnøgler - og det var jo positivt nok - og skal jeg nævne en anden positiv ting - der er røget 2 kg de sidste 14 dage. Herligt. Men nu skal jeg jo fedes op hos Mr. Big i aften. Hans foretrukne omkvæd er "Spis... ellers bliver du aldrig en stor og stærk pige!". Hvorpå jeg skuler og siger "Det skal jeg fanme da heller ikke være!". For.. det skal jeg ikke. Been there - done that... ikke at jeg husker det som svært at smide alle de kilo - men hey.. ingen grund til at smøre dem på igen vel? Jeg har det jo så godt, eller hva'? Ja. Det har jeg faktisk. Det sker mere end en dag om ugen, at jeg bare får suppe til aftensmad - og det mætter fint - og kan ikke ses på vægten dagen efter.

Kalender

« July 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Tags

Arkiv