Smartlog v3 » Håber det bedste - forventer det værste » Med bind for øjnene
Opret egen blog | Næste blog »

Håber det bedste - forventer det værste

Endeløs strøm af udgydelser over det ene og det andet

Med bind for øjnene

7. Oct 2008 20:28, Aristoteles

Man skal aldrig gøre noget med bind for øjnene, hedder det sig. Det er heller ikke lige, hvad jeg plejer at gøre - lige som den der med at feje ubehageligheder ind under gulvtæppet og håbe, de løser sig selv dernede mellem alle nullermændene.

Selv om jeg altså godt kan fristes til at tro, at den opfattelse deles af rigtig mange læger på Hillerød sygehus. Ikke at der er noget i vejen med dem, der er skam også mange gode, effektive og kompetente læger. Problemet er bare, at det ikke altid er dit navn, der står på den journal, der ligger i deres bunke. Jeg var tilsagt kl. 8.00 i morges, og der skulle drøftes en eventuel omgang med prednisolon. Jeg indrømmer ærligt, jeg var meget negativt indstillet - dels fordi der er nogle bivirkninger ved det præparat - dels fordi jeg aldrig tidligere har stiftet bekendtskab med skidtet.

Og så var det jo, jeg sad der og hældte den ene kop kaffe efter den anden indenbords i håb om at kvæle den sydende vrede over, at jeg bare skulle sidde. Ja, sidde og sidde. Da jeg havde set uret passere 11, rejste jeg mig og hev fat i sygeplejerskeMedBlåSkjorte. Hun sendte mig et undskyldende, opgivende blik - andet kunne hun ligesom ikke. Det ved jeg godt, men derfor ærgrer det mig alligevel at være tilsagt før fanden får sko på. Så der må rekvireres taxa for at kunne være der kl. 8.00. Kun for at sidde og blomstre indtil kl. 13.00, hvor FlinklægeMedAbefjæs kom og sagde "Så er det dig!". Endelig, tænkte jeg. Vi gik ind på hans kontor, hvor jeg blev udsat for en omfattende omgang neurologisk undersøgelse. Hvorpå FlinklægeMedAbefjæs ser yderst forundret ud. "Jamen, du har jo ingen fysiske symptomer, det er kun det med øjet!" sagde han lidt tvivlrådigt. "Ja, det er det!" svarede jeg. "Kan du sige mig, om øjenlægen havde sagt, det var noget andet - hvis ikke der lå den her historie?". Jeg nikkede over mod bordet, hvor min snart 15 cm tykke journal, støvet af i dagens anledning, lå. "Mmmmhhhmmmm" gryntede han og så tænksom ud. "Jeg vil foreslå, du prøver prednisolon, og så skal du scannes... hvor meget vejer du? Tager du anden medicin?". "Nej medmindre p-piller tæller som medicin?" spurgte jeg. Well.. og det var så det. Jeg blev ikke udskrevet, men skulle tage hjem og overveje, om jeg ville have prednisolon.

Det var bare for meget, så jeg måtte altså lige en tur i cafeteriet og hamstre en tunsandwich, som jeg nød ude i solen, mens jeg betragtede taxaerne. Og ja, så tog jeg altså én af dem hjem. For pludselig erkendte jeg, at jeg ærligt talt fortjente at blive KØRT hjem i en lækker Audi, og det blev jeg så! Og 300 kr. fattigere, men what the f... if I care. Jeg skulle bare!

Og? Ja, jeg har valgt at tage mod tilbuddet, for jeg har ikke lige lyst til at bruge næste uge med tape for det ene øje! Slet ikke!

Kalender

« July 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Tags

Arkiv