Smartlog v3 » Håber det bedste - forventer det værste » Lidt flyttetosset bliver jeg da
Opret egen blog | Næste blog »

Håber det bedste - forventer det værste

Endeløs strøm af udgydelser over det ene og det andet

Lidt flyttetosset bliver jeg da

9. Oct 2008 17:29, Aristoteles

Når nu det ligger sådan, at jeg lige på falderebet får spændende nyheder, så bliver man jo lidt rundforvirret. Faldereb? Nåja, selv den bedste kan jo godt trænge til en lille morfar, inden det går løs. Har trods alt været på posthuset i dag og fået en sludder med den rare postdame angående nogen albums, hun ville anbefale mig at købe... næste gang jeg kom derned. For nu havde jeg jo betalt for mine pakker.

Men altså mr. Big har fået tilbudt ny, større lejlighed - og det er jo konge. Specielt fordi det giver flere muligheder - og når vi synes, vi er klar til at dele matrikel, kan han videre søge om en større bolig - så vi kan spare op sammen. Det går lidt stærkere, når man er to om én husleje. Det ved enhver idiot. Godt så langt, men hey, hvorfor bliver JEG så sådan lidt flyttetosset - og synes, at jeg måske også skulle undersøge mulighederne. Problemet er nok, i det store og hele, at jeg ikke pt. ønsker at flytte væk fra min by, der har været min i over 12 år. Derudover er den også min ungdomsby, den by jeg gik i byen med veninden og hyggede mig hver weekend. Det er også den by, hvor jeg en overgang lejede et værelse med udsigt. I mere end en forstand. For ovenover mig boede der en midaldrende mand, lad os kalde ham Svend.

Svend var altid så flink og indladende, og når jeg stod i det fælles køkken og kokkererede, så han altid sit snit til at parkere røven på en af plastik-køkkenstolene. Ja, det var sådan nogen røde plastiksæder med sorte stoleben. Og han ville altid gerne snakke, når jeg kom sent hjem i hverdagen. Uh ja, han var så flink. Det var sådan, at ved siden af køkkenet lå badeværelset - det var mit. Hans var ovenpå. Så boede jeg der i nogle måneder, og alt åndede fred og ro - bortset fra at Svend tilsyneladende altid var stået op og i køkkenet, når jeg var færdig i bad og kom ind. Det havde nu også en forklaring...

Sent en nat, hvor veninden og jeg havde været på pubcrawl og kom hjem til mig og ville have os noget natmad, var jeg så på wc, mens hun riggede mad an. Vi havde kun tændt én lampe i køkkenet, fordi det jo bare var os. Da jeg efter et øjeblik kommer ud fra wc, ser hun lidt mærkelig ud i hovedet.

"Du er godt klar over, at der er hul i væggen ind til badeværelset?" siger hun og går over til væggen. "Man kan stå her og glo lige ind på dig, når du er i bad??!". Jeg tabte næse og mund, og en prås gik op for mig. Svend var jo altid i køkkenet, når jeg stod op om morgenen?! Veninden havde jo hørt alt om Svends nyopståede morgenstirren, hver morgen, så hun kunne jo også lægge to og to sammen. SÅ.. vi tætnede simpelthen hullet, inde fra badeværelset - som jeg var den eneste med nøglen til. Og fra den dag af, var der store mellemrum mellem Svends nyopståede morgenstirren. Men skidt nu med det, for veninden fik en lejlighed i huset ved siden af - og der flyttede jeg ind.

I dag må jeg nok indrømme, jeg griner lidt af den historie, og måske VAR Svend, trods alt, uskyldig - men det var da lidt mystisk, at han så ikke længere var at finde i køkkenet om morgenen. Og det blev naturligvis aldrig nævnt, hvorfor det hul i det hele taget var der - for udlejer blev jo konfronteret med det og kendte intet til noget hul. Hehe.

Kalender

« July 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Tags

Arkiv