Smartlog v3 » Håber det bedste - forventer det værste » Kan du lige give en status
Opret egen blog | Næste blog »

Håber det bedste - forventer det værste

Endeløs strøm af udgydelser over det ene og det andet

Kan du lige give en status

20. Oct 2008 22:01, Aristoteles

Så var man jo på arbejde i dag - for første gang i synes jeg rigtig lang tid. Og det var rigtig dejligt. Først er det lige MorsomMand man skal have forklaret, hvorfor ditten og datten og hvad der egentlig er gået for sig de sidste dage - og så lidt feriefnidder. Så kommer kollegaKok og siger, at det bare er SÅ dejligt, jeg er tilbage. Gad vide, hvad jeg nu har gjort?? Eller ikke gjort, måske nærmere.

Der var mails. Tonsvis af mails. Også da jeg havde slettet alle nyhedsbrevene fra Børsen. Jeg gider da ikke læse gamle nyheder, vel. Og desuden har man jo også fulgt lidt med alligevel, ferie eller ikke ferie - sådan når der faldt lidt tid af til den slags.

Og så var der en invitation til møde i morgen, hvor jeg og kollegaFrø (som ellers er en lækker fyr) skal aflægge rapport om status på vores omlægninger. Vel at bemærke nogen omlægninger, jeg ikke ved ret meget om endnu. Den afslog jeg høfligt. KollegaFrø er et par dage væk, og desuden skal jeg jo på kursus i morgen og blive meget klogere. Det passede meget fint, jojo.

MEN.. så kom der svar! Fra projektleder på 2. projekt med mødet i morgen og det hele. "Kan du så ikke lige kigge ned til mig, og give mig en status? Jeg er her til sent. Bare kom efter 15.00". OMG... dér sad jeg. Gad vide om man kunne.. nej man kunne ikke undskylde sig.. så sent går jeg jo ikke.. og der sad han. Nej, jeg kunne ikke slippe uden om. Sad i saksen og alt det. Mine kinder brændte lidt. MIG aflægge status på noget, jeg slet ikke er sikker på. Hm... nå lidt kan man vel altid klare, så lidt over tre tog jeg mig sammen efter at have læst lidt op på det hele og vandrede ned til ham. Og ved gud - så var der en til, der også skulle overvære statusaflæggelsen. Det gik dog fint, jeg fik liret en masse af, og det lød endda helt fornuftigt, kunne jeg se. MEN... torsdag skal jeg give ny status på... om vi er færdige med del 1 og klar til at køre i weekenden! SKRIG, siger jeg bare. KollegaFrø, kom nu for pokker tilbage, du er SAVNET!!! Man har brug for dig!

Jojo, det har i sandhed været mandag i dag... og så havde Mindsteøgle lus... suk...

Kalender

« July 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Tags

Arkiv