Smartlog v3 » Håber det bedste - forventer det værste » Glædelig jul i bloggerland
Opret egen blog | Næste blog »

Håber det bedste - forventer det værste

Endeløs strøm af udgydelser over det ene og det andet

Glædelig jul i bloggerland

24. Dec 2008 11:32, Aristoteles

Det er juleaftensdag - og så er det... gråvejr. Men det betyder egentlig ikke en bønne, for det er jo i aften, vi alle sammen skal hygge os med dejlig mad i godt selskab og dejlige gaver.

Tak for julehilsener fra I, der var forbi - og I ønskes også en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår ;)

Big og jeg har nydt lillejuleaften - omend jeg vist var temmelig mast, der var noget med et juletræ, der skulle køres ud til mine forældre - hvilket også blev gjort. Og jeg havde husket alle papirhjerterne, men... desværre stod juletræsfoden hjemme på min rist udenfor døren. Pokkers også. Heldigvis arbejder moderen tæt på mit arbejde, så vi fandt ud af en hurtig overbringelse. Og hvordan havde jeg så tid til det - jo, jeg skulle jo til tandlægen - og sidder nu med den ondeste tandpine. Pokkers også, endnu en gang. Hvis ikke du er klar over det, er det en kraftanstrengelse uden lige at sidde med gabet vidt opspærret i to timer, mens spytsugeren irriterer et eller andet sted i munden. Og der sad jeg og krøllede tæer inde i støvlerne, selv om jeg rent faktisk ikke kunne mærke noget, trods at tandlægen HAMREDE løs og stak vildt med nogen lange spidse.. yrk.. altså.. nej vil ikke tænke på det!!!

Mærke det kunne jeg ikke, men min fantasi går sine egne veje, så ligetil var det nu heller ikke. Heldigvis slipper jeg vist med en plastplombe - det kunne jo have været værre. Og ja, så kom der også lige en hilsen fra Vestsjællands politi.. 1 K i fartbøde til ego. Og jeg ved udmærket godt, man ikke skal køre 60, hvor grænsen hedder 50 - men på den anden side, der plejer altså ikke at stå en dum, grøn varevogn på den vej. Æv!

Skide varevogne!!!

Kommentarer

  1. Tina
    24. Dec 2008 14:26
    1

    Kære Anja en rigtig god jul ønskes du af familien Larstrup.

Kalender

« July 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Tags

Arkiv