Smartlog v3 » Håber det bedste - forventer det værste » Det er sguda fedt, det der status
Opret egen blog | Næste blog »

Håber det bedste - forventer det værste

Endeløs strøm af udgydelser over det ene og det andet

Det er sguda fedt, det der status

22. Oct 2008 12:26, Aristoteles

Så var man på kursus i går - og det gjorde da slet ikke noget, at man allerede vidste - næsten - det hele i forvejen. Så kunne man jo i stedet bruge tiden til dels at slappe af, joke med KollegaMedTreBørn og klaske hænder, hver gang vi havde lavet noget rigtigt. Og det var tit. Så bagefter var vi ømme i hænderne.

Og det der med status var også helt fint. Endelig fik jeg snakket med kollegaFrø. Han er altså en skat, han er. For jeg fik grønt lys til at sætte i gang - så nu skal jeg "bare" skrive til projektlederMedStatus. Det gør jeg lidt senere, for lige nu har jeg alt muligt andet i gang. Det må vente lidt, så.

Herligt i dag kommer venindeMedKernefamilie og besøger mig, gud hvor jeg glæder mig. Det er bare alt for længe siden, jeg har set hende. Og vi skal hygge os, snakke og opdatere hinanden med alt, ja ALT, hvad der er sket siden sidst. Det bliver godt. Og vi skal også shoppe lidt, men det bliver kun til lidt semi-shopping - da byen ikke byder på det store. Og vi gider ikke køre rundt for dét. Nej, så vi skal nyde en pizza eller to sammen, den slags hvor man bestiller en pizza hver især og prøvesmager hos den anden. Uh, jeg glæder mig. Det er rigtig fedt, når man bliver veninde med en gammel kollega - og det består, når man er på hver sin arbejdsplads.

Møder i børnehaven sucks. Det er helt sikkert. I går fik jeg først mad kl. 21.00, mødet varede til kl. 20.30, og jeg sad nærmest på spidsen af de der hår på balderne, man bare ikke har - ikke, for at komme afsted. Jeg GAD bare ikke. Og hvorfor er det lige, at de der koner, der ALTID møder frem, altid får udsat afslutningen med et væld af dumme, svaretSigerSigSelv-spørgsmål... for helvede da også! Det er altså trælst. Så en anden én bagefter kan piske hjem for fulde gardiner og plyndre køleskabet, mens man varmer suppen, der heldigvis stadig stod i køleskabet. Æv, og så skulle der også lige ryddes op - fordi venindeMedKernefamilie kommer i dag. Og dét er lige efter arbejde, så jeg måtte være lidt proaktiv. Og i morgen kommer mr. Big... uh.. hvor skal vi hygge, putte, spise, pjatte og... og... Det bliver rigtig dejligt! Og jeg glæder mig rigtig meget!

Kalender

« July 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Tags

Arkiv