Smartlog v3 » Håber det bedste - forventer det værste » Det er ikke engang derfor
Opret egen blog | Næste blog »

Håber det bedste - forventer det værste

Endeløs strøm af udgydelser over det ene og det andet

Det er ikke engang derfor

19. Nov 2008 10:00, Aristoteles

Jeg har ikke nogen undskyldninger. Og det er i og for sig heller ikke nødvendigt. Her sidder jeg på arbejde, har en pause - og ærgrer mig over det. For jeg gider godt have travlt i dag, men det har jeg desværre ikke. Og jeg ved, der er en større sag under optræk, noget jeg glæder mig til at rode med - fordi det bliver møgbesværligt. Netop derfor.

Dagene flyver afsted, der er holdt fødselsdag for den lille pige - og hun blev lykkelig for sine gaver. Jeg blev selv helt rørt over hendes åbenlyse glæde over gaverne fra mig og mr. Big. Og hvor blev hun glad for den lagkage, jeg havde banket sammen. Der var også det hele. Tre slags fyld, jordbærmousse, skildpaddecreme og vanillefromage. Jojo, den havde fået hele armen. Hun fortjente det jo.

I går skete noget, der satte en større tankerække i gang under krøllerne. Min kusinesøster skrev, efter at have været længe-længe under jorden. Nu er hun ved at være ovenpå igen, og de kan snart flytte ind i deres nybyggede hus. Så dejligt for dem. Og jeg glæder mig, til vi skal lege - det bliver i det nye år, før har vi ikke tid.

 Det der med tid er noget underligt noget. Jeg tager mig i at savne noget af den tid, der engang var. Jeg savner pludseligt det der chat - eller rettere sagt samværet, der var på forum i 1998. Jeg savner de personer fra dengang, der nu ikke længere er i mit liv - jeg ved ikke engang, hvorfor de ikke er det. Og jeg gider ikke spekulere over det. Vi er vel groet hver sin vej, har ikke noget tilfælles længere, har ikke tid - hvad ved jeg - det er ikke til at gætte på. Og måske gætter jeg alligevel forkert - jeg tror, det primært handler om tiden - og at man ændrer sig, har forskellige mål i livet? Dunno? Heldigvis har jeg ihvertfald én dejlig person i mit liv, der stammer helt fra 1998, hvor vi begge bagte lidt på den samme - og alligevel ikke. Men venskabet holdt - og det holder!

Kommentarer

 1. Esther
  20. Nov 2008 01:35
  1

  Haha - gjorde vi dét? Det har jeg da vist glemt - nah, ikke helt *G*

  Det er spøjst med sådan en tur ned ad Memory Lane. Jeg kom jo på den forleden, da jeg genfandt min barndomsveninde - har kendt hende siden bh.kl.

  Og ja, så kan man godt komme til at savne, det der var en gang på en måde - og så alligevel ikke. Jeg gad dælme ikke være 6 år igen *G*

 2. Hende selv
  20. Nov 2008 06:53
  2

  Ja - var det ikke ANIMAL, kan huske du sad og skulede til mig, fordi jeg så tit var hjemme hos ham *GGG* Og så endte det med at dig og mig fandt hinanden :-)) (heldigvis!). Joo.. jeg ved godt hvad du mener, man savner det alligevel ikke helt - ville heller ikke selv være 25 år igen *G* Og det er fedt det med din barndomsveninde - sure thing that :-))

Kalender

« July 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Tags

Arkiv