Smartlog v3 » Håber det bedste - forventer det værste » Der laves mad
Opret egen blog | Næste blog »

Håber det bedste - forventer det værste

Endeløs strøm af udgydelser over det ene og det andet

Der laves mad

25. Oct 2008 18:37, Aristoteles

I aften er det mr. Big, der kokkererer. Heldigvis har jeg en mand, der kan noget i et køkken, ja også i køkkenet. Og han er rigtig god til det - i dag fandt vi nogen superlækre bøffer på vores shoppingtur, og blev enige om, at DET skulle være - og DET i aften - med den lækre Amarone-vin, han fandt i denne uge.

Nu spiser vi snart det lækreste mad, bøffer med bearnaise - og dertil ovnbabykartofler vendt i olie og krydderier. Mr. Big er meget korrekt, en meget korrekt mand. Kartoflerne bliver vendt i olie og krydderier i en pose. Inden de bliver hældt ud i ovnfadet og sat ind i varmen. Og dertil spiser vi noget, vi begge er totalt vilde med - cherrytomater og bønner, vendt med hvidløg, chili plus salt og peber på en olievarm pande. For filan, jeg kan da slet ikke tåle at skrive om det lækre mad, vi snart skal spise - for jeg er ved at være så sulten, at jeg burde have hagesmæk på.

Mr. Big steger også bøfferne på en grillpande. "Ellers får de ikke dét der touch!" siger han - inden han fortæller mig, at der ikke skal salt og peber på kødet, inden stegning. "Så bliver de ikke lige så gode, og jeg kommer jo salt og peber på bagefter" slutter han og skubber lidt til panden. Hmmmm.. tænker jeg.. ja, jeg kan jo også bare komme salt på bagefter. For jeg er ret... glad for salt.. så.. sundt eller ej - jeg vil gerne have salt på. Og det får jeg.

Det jeg nyder allermest er, at der skal slet ikke siges noget om noget - for Mr. Big kører selv derudaf, han ved, hvornår og hvad der skal på og af og hvorfor og hvordan. Det eneste jeg skal er at stå og se dejlig ud og nippe til vinen, mens han kysser mig i nakken ind i mellem han vender lidt i bønnerne på panden. Det sguda slet ikke så ringe endda!

Forkælelse på topplan er det ihvertfald. Jo, og så har han også tid til lige at hente nogen opdateringer til computerne mens.. mmm.. ikke dårligt!

Kalender

« July 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Tags

Arkiv

Relaterede