Smartlog v3 » Håber det bedste - forventer det værste » Den første infusion
Opret egen blog | Næste blog »

Håber det bedste - forventer det værste

Endeløs strøm af udgydelser over det ene og det andet

Den første infusion

8. Oct 2008 20:12, Aristoteles

Det kalder man det faktisk. Infusion - og på en eller anden mærkelig måde finder jeg pludselig ordet ret komisk. Infusionere. Ja det kan være meget godt. Bare ikke når den infusion bliver forestaget på undertegnede.

Jeg kører selv, det kan jeg nemlig godt, op på sygehuset efter en hel masse telefonpalaver med lægeAbefjæs (der når ret skal være ret er et meget sødt menneske - og han kan ikke gøre for sit udseende. Fy skamme.). Utroligt en verden til forskel fra i går. I dag blev man modtaget af sød, imødekommende sygeplejerske - der som det første spurgte om noget fornuftigt. "Har du fået frokost?" sagde hun hurtigt. "Nej, jeg kunne ikke nå det - men tak, det ville være dejligt". Lidt efter kom hun tilbage med en bakke med frokostanretning, og der blev endda serveret dejlig æblejuice.

Sikkert for at dølle mig ned, inden vi skulle ind og lege med den væmmelige kanyle, som jeg er så vild med. NOT. Jeg har bevis på det. Mit blodtryk daler drastisk, så snart jeg ser en nål, eller andre operatifunktionelle ting.  Kvindelig smukReservelæge sætter hurtigt og effektivt kanylen i, mens hun for at berolige, antager jeg, fortæller mig om antistoffer, paraffiner og koagulater. Det er faktisk ret interessant, men jeg har travlt med at æde min kind indefra. Det gør jeg altid, når jeg skal have lagt drop - bider mig hårdt i indersiden af kinden og tygger lidt.. for at dulme smerten fra stikket og den langsomme "indføring". AV, hyler jeg stille. "Nå.. men så er du færdig" smiler hun og går. Jeg lunter lidt rundt ude i gangen bagefter. Der går en time. Der går halvanden. Så er det bare lige, hvornår har de tænkt sig at sætte droppet i gang?

Jeg er træt af at vente nu, så jeg hapser en roamer (hastigt forbigående reservelæge) og spørger, hvornår de går i gang. Det ved hun ikke. Nå. Lidt efter møder jeg lægeAbefjæs og spørger ham. Han er sgu sød. Han går straks hen og hiver sygeplejerskerne i ørerne, og kort efter er jeg lagt i seng med drop i hånden. Dryp dryp. Jeg strikker lidt. Keder mig. Læser. Kigger på uret. "Altså det drop kører da for langsomt!" siger roamerSygeplejerske. Og sprøjter noget antikoagulat ind i droppet. SKRIG! "Nå.. der kan du se, det hjalp på sagerne!" smiler hun og forsvinder. Der går en time, så gider jeg ikke ligge mere og går en lille tur med min nye ven - dropstativet. Og her render jeg ind i lækkerKirurg. Lidt heldig har man lov at være. Og han husker med det samme, hvornår vi ses igen - så efter han har tjekket mit øje, er han også på vej videre med et "Vi ses d. 22.". Hold da op. God hukommelse eller noget?

Og så sidder man der igen og venter. Det går bare langsomt. Heldigvis har jeg min dejlige mr. Big inden for mobil rækkevidde. Det flyver med SMS. Og endnu mere heldigvis kommer han lige og kigger til mig. AT man kan blive så glad for at se sin mand. Det er sguda for vildt. Men det er lige hvad jeg gør. Det virker, som om alting bare er.. totalt i orden, da jeg ser ham. Nu skal jeg så derop i morgen og have samme tur. Det er jo lige før det bliver helt spændende, hvem man møder i morgen...

- Er flad af grin. Mr. Big bemærkede tørt "I morgen møder du vel en dejlig dropflaske!" :-D

Kommentarer

 1. Esther
  8. Oct 2008 22:32
  1

  For fanden da, Anja.

  Hvad er det lige du render og laver, bare fordi det er meget længe siden jeg har været inde på din blog?!

  Rigtig, rigtig god bedringsknus.

  P.S. Forøvrigt render jeg nu på 5. uge rundt med venstre brilleglas tapet til - jeg vænner mig aldrig til det - men finder mig i det - indtil videre...........har STADIG ingen dato fået...!

  ....og så lige endnu et knus...

 2. Hende selv
  9. Oct 2008 06:08
  2

  Ja se - jeg har jo ikke helt fået styr på, hvad det lige er jeg har gjort, siden jeg skal trækkes med det her skidt. Men sådan er det åbenbart lige pt. Tak for den søde hilsen - jeg glæder mig til at læse om din Italiens-tur, som jo snart finder sted :-) Og også god bedringsknus til dit dumme øje :-)

Kalender

« July 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Tags

Arkiv