Smartlog v3 » Håber det bedste - forventer det værste » At ligge i lag er dejligt
Opret egen blog | Næste blog »

Håber det bedste - forventer det værste

Endeløs strøm af udgydelser over det ene og det andet

At ligge i lag er dejligt

17. Dec 2008 08:26, Aristoteles

Endelig var dagen gået, og jeg lyver, hvis jeg siger, jeg ikke havde glædet mig til at få fri i går. Det havde jeg, helt enormt meget. Den slags dage, hvor man sidder med et problem, der er som en gordisk knude, og hvor det ikke er muligt at få sparring er bare rædsomme. Så... løsning = gå hjem og hold fyraften.

Vel ankommet hjemme med lille fræk datter fandt vi ud af, at vi faktisk godt kunne trænge til at slappe lidt af. Så jeg lagde mig lidt bedre til rette i sofaen, og lille fræk pige klatrede op oven på mig - og vi lå og snakkede lidt. "Mor, jeg kan høre dit hjerte! Ligesom da jeg var inde i din mave!" udbrød hun. Lidt efter "Mor, hvorfor kommer der jordskælv?". Og så forklarede jeg om jordskælvet i går. Hun var lidt bange, for hun havde kun hørt brudstykker i børnehaven. Jeg fortalte så, hvordan det sker, at jordskælv opstår. Dog ved jeg ikke, om hun fangede dén med de enorme plader dybt inde ved jordens centrum, der bevæger sig indover hinanden - og som forårsager, at jorden ryster. Men hun nikkede da søvnigt, mens jeg fortalte og aede hendes hovede. Og lidt efter blev der stille.

 Alt, alt for stille. Så var hun da bare faldet i søvn, så jeg tillod mig også den sjældne luksus at tage et powernap sammen med hende. Hun er iøvrigt også bedre end en varmepude (og jeg har aldrig prøvet en sådan.. altså!). Vi skulle jo ikke nå noget, ikke sådan RET meget når sandheden skal frem. Det er den slags små stjernestunder i en ellers ofte alt for hektisk hverdag, som vi alle har brug for. Og i går var jeg den heldige. Faktisk tror jeg, at jeg vil prøve at praktisere den øvelse lidt tiere.

Kalender

« July 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Tags

Arkiv